We hoeven nu niet meer vroeg op te staan om lange ritten te maken dus vandaag staan we iets later op (7:00 uur ipv 6:30 uur) en doen rustig aan. Een van de restaurants in het hotel heeft een zeer uitgebreid ontbijtbuffet waar wij graag gebruik van maken.
Na het ontbijt gaan we richting de laatste outlet van de vakantie. Ik heb zelf eigenlijk alleen nog maar schoenen nodig maar in de Nike Store zie ik niet echt leuke. Ik rij daarom over de Strip naar Caesars Palace (een van de vele hotels op de strip) waar ook een soort winkelcentrum in is. Hier zie ik in de Nike winkel wel mooie schoenen en die koop ik dan ook.
Marion vindt het ook wel leuk om de Strip eens af te rijden dus nadat ik haar heb opgehaald bij de outlet rijden we de Strip weer af, dit maal helemaal tot aan het beroemde Las Vegas sign dat aan het begin staat.
Eenmaal terug in het hotel ga ik zwemmen in het beroemde zwembad met de haaien. De vorige keer dat we hier waren heb ik dat niet gedaan dus dat moest ik nog goed maken. Er is ook een glijbaan die midden door het aquarium gaat.
De avond brengen we door in het casino, maar het terug verdienen van de reis wil nog niet echt lukken. Misschien morgen nog…. 😉One thought on “Shoppen in Las Vegas

  • 13 mei 2015 at 07:46
    Permalink

    Een spannend bijna einde van de reis. Zal wel saai zijn hier.

Comments are closed.