Zaterdag 24 mei 2008 – Eindigen in Boston

PICT0242

PICT0238Op de laatste dag van de vakantie is het tijd voor een bezoek aan Boston. We rijden met de auto naar een metrostation en gaan van daar verder met de metro. Omdat we al eerder in Boston zijn geweest kunnen we dit keer rustig aan doen. We lopen eerst wat rond door het park (Boston Common) en gaan dan ontbijten tegenover de John Hancock Tower. De laatste keer dat we in Boston waren regende het en was het koud, maar dit keer ziet het park er veel levendiger uit.

divider

US080649Als we naar Quincy Market lopen komen we langs een antiekwinkel waar Erwin nog een munt uit de Romeinse tijd koopt. Bij Quincy Market zijn een heleboel straatartiesten aan het optreden en het is er erg druk. We lopen ook nog even langs de haven en als we weer terug naar het park willen gaan komen we langs een groep straatartiesten die erg goed zijn, dus blijven we hier nog een hele tijd staan kijken.

Tegen het eind van de middag gaan we eten in een restaurant op Quincy Market waar we al eerder gegeten hebben. Rond 6 uur nemen we de metro terug naar het hotel en brengen de rest van de avond door met tv kijken op de hotelkamer. Morgen vliegen we weer terug naar huis.