Donderdag 22 mei 2008 – Een eland!

US080639

Hoewel voor vandaag veel regen voorspeld was, is het ’s ochtends mooi weer. Na het ontbijt rijden we nog een stukje de White Mountains in om nog twee watervallen te bekijken. De eerste is erg mooi, maar helaas begint het te regenen en omdat het er niet naar uitziet dat het snel beter wordt rijden we terug naar North Conway waar Marion nog enkele winkels van binnen bekijkt.

PICT0235Na een kopje koffie bij Starbucks gaan we op pad richting Boston. Het is inmiddels weer droog en na een stukje gereden te hebben stoppen we nog een laatste keer bij een trail die naar een waterval leidt. Als we weer in de auto zitten zegt Erwin dat het jammer is dat we geen elanden gezien hebben. Nog geen minuut later zien we een paar auto’s langs de kant van de weg staan. Net naast de weg blijkt een eland te staan! We zetten de auto ook langs de kant en filmen en fotograferen de eland tot hij besluit om weg te lopen. Na een paar minuten rijden zien we nog een eland in het bos staan, maar deze is gelijk weer verdwenen.

Dan is het echt tijd om aan de rit naar Boston te beginnen. Na een paar uur rijden komen we aan bij het Doubletree hotel, onderdeel van de Hilton keten. Het hotel is erg mooi en luxe en op de kamer hangt een grote flatscreen tv en de bedden liggen heerlijk. ’s Avonds eten we bij een Thais restaurant in de buurt van het hotel.