Donderdag 8 mei 2008 – Niagara Falls, ON (Canada)

US080243

US080183We verlaten rond 8:30 uur Port Huron en rijden even later de Canadese grens over. Rond het middaguur komen we aan in Niagara Falls en rijden meteen naar ons hotel, de Embassy Suites. We hebben een suite op de 28e verdieping en hebben een schitterend uitzicht over beide watervallen.

divider

US080229Dan gaan we de watervallen van wat dichterbij bekijken. We lopen over het pad langs de rivier en de watervallen. Ook kopen we een kaartje voor “Journey behind the Falls”, waarmee we vlak naast de Horseshoe Falls kunnen komen. Het is erg indrukwekkend om de 155 miljoen liter water per minuut naar beneden te zien vallen.

divider

US080234Hierna gaan we terug naar het hotel voor een gratis drankje aan de bar. Erwin neemt een biertje en Marion een tequilla sunrise. Om 16:30 lopen we naar de Skylon Tower waar we gereserveerd hebben voor een diner in het ronddraaiende restaurant. Het eten is erg lekker en het uitzicht prachtig! Na het eten brengen we een bezoekje aan het casino. Erg leuk, maar helaas winnen we niets.

divider

Rond 22:00 uur lopen we terug naar de watervallen die ’s avonds met verschillende kleuren mooi verlicht zijn. Uiteindelijk gaan we terug naar de hotelkamer waar we nog even van het uitzicht genieten voordat we met de gordijnen open in slaap vallen.

US080259