Dinsdag 6 mei 2008 – Museum of Natural History

US080159Vandaag doen we het wat rustiger aan en staan om 07:00 uur op. Na weer een lekker ontbijt gaan we rond 10:00 uur terug naar Chicago. Hier bezoeken we het Field Museum of Natural History, waar o.a. het grootste en meest complete skelet van een Tyrannosaurus Rex te zien is. Het museum is super groot en er is van alles te zien. Van bijna alle dieren in de wereld staat hier wel een exemplaar. Ook is er een deel van de originele graftombe van Unis-Ankh, de zoon van een Egyptische farao. Verder zijn er nog heel veel overblijfselen te zien van de oude volken van Noord- en Zuid-Amerika.

Omdat het museum zo gigantisch groot is, is het al 15:00 uur als we weer buiten staan. We bellen even met Ton en lopen dan langs het meer terug naar de auto. We rijden naar de Woodfield Mall, het grootste winkelcentrum in de omgeving van Chicago met ongeveer 300 verschillende winkels. Het is spitsuur en door de drukte is het al na 17:00 uur als we bij het winkelcentrum aankomen. Hier blijven we een uur of twee rondlopen en eten wat bij een oosters eettentje.

Omdat het inmiddels al bijna 20:00 uur is en we alletwee een beetje moe zijn besluiten we om niet meer te gaan bowlen zoals we van plan waren, maar gaan we terug naar het hotel om wat te relaxen voor we gaan slapen.

divider

PICT0071