Zondag 4 mei 2008 – Op weg naar Chicago!

ChicagoNa een maandenlange voorbereiding vertrokken we vanmorgen om 08:00 richting Schiphol. Het inchecken gaat vrij snel en ook voor de paspoortcontrole staan geen lange rijen. We drinken nog een kopje koffie en gaan dan naar de gate voor de veiligheidscontrole.

Het boarden gaat mooi op tijd en iets na 11:15 stijgen we op. Ook de vlucht verloopt heel voorspoedig en we landen bijna een uur te vroeg om 12:30 plaatselijke tijd in Chicago. Helaas moeten we wel vrij lang op de bagage wachten, maar als we alletwee onze koffers hebben gaan we de auto ophalen. Zoals altijd proberen we voor een gereduceerd tarief een betere auto te krijgen en ook nu lukt dat weer: een splinternieuwe Pontiac G8 met 87 miles op de teller.

Eten bij Bakers SquareHet hotel is snel en zonder problemen gevonden. We checken in en gaan gelijk door met de auto naar Lincoln Park. Het is vrij druk onderweg, maar tegen 16:00 parkeren we de auto in het park en lopen wat rond door de gratis dierentuin. Na ongeveer een uurtje hebben we het wel gezien en worden we ook een beetje moe. We kijken nog even aan de rand van Lake Michigan naar het meer en de stad en rijden dan weer terug richting het hotel.

Tegenover het hotel eten we uitgebreid en heel erg lekker bij Bakers Square. Rond 20:00 zijn we weer in het hotel en na nog wat tv kijken gaan we lekker slapen.