Woensdag 9 mei 2007 – Rustig aan naar Idaho Falls

Vandaag hoeven we niet ver te rijden, omdat eigenlijk gepland stond dat we ’s ochtends nog Yellowstone zouden bezoeken. De plekken waar we nog niet geweest zijn liggen echter te ver weg en hoewel het park erg mooi is heeft het geen zin om alles twee keer te zien. We doen dus rustig aan en vertrekken naar Idaho Falls in de staat Idaho.

Onderweg rijden we een stukje om via de Mesa Falls Byway om daar de watervallen te bekijken. De natuur is erg mooi en ook de watervallen zijn weer schitterend. Als we hier rond lopen ziet Erwin in het gras een slang kronkelen en even later ziet Marion een bever.

Na deze kleine omweg rijden we in een keer door naar Idaho Falls waar we erg vroeg aankomen. Omdat we hier verder niks gepland hebben zet Erwin Marion af bij de plaatselijke mall en gaat hij zelf lekker naar het zwembad bij het hotel.

’s Avonds eten we bij de naast het hotel gelegen Danny’s. Hoewel we alle twee erg veel trek hebben in een van de lekker uitziende desserts, hebben we daar na het hoofdgerecht geen plek meer voor en moeten we dat helaas laten gaan.