Zondag 29 april 2007 – Een storing bij de bank

Vandaag om 6:30 uur opgestaan en rond 7:45 uur vertrokken richting Schiphol. Nadat Ton ons had afgezet hebben we gelijk ingecheckt en zijn door de paspoortcontrole gegaan. Na eerst wat gedronken en rondgelopen te hebben op Schiphol zijn we naar de gate gegaan en hebben gewacht tot het tijd was om te vertrekken (11:05 uur).

Het vliegtuig vertrok op tijd en na een zeer voorspoedige vlucht landen we een uur te vroeg in Chicago. Hier moeten we een paar uur wachten tot het volgende vliegtuig naar Denver vertrekt. Om ongeveer 18:45 uur plaatselijke tijd landen we in Denver, precies zoals gepland.

Na het ophalen van de koffers gaan we gelijk door om onze huurauto op te halen. Helaas gaat het hier even mis, want de creditcard wordt niet geaccepteerd. Ook de kaart van Marion werkt niet en na een telefoontje naar de Postbank blijkt dat er een storing is en men weet niet hoe lang het gaat duren.

divider

Het is inmiddels 4:00 uur ’s nachts in Nederland, dus we zijn aardig moe. We kunnen niet met contant geld betalen en er zit niks anders op dan te wachten. We drinken wat koffie en na ongeveer een kwartiertje proberen we het nog een keer. Gelukkig werkt het nu wel. We kunnen zelf een auto uitkiezen en nemen een rode Pontiac Grand Prix.

Omdat we van tevoren alle routes hebben uitgeprint is het hotel in Aurora, een buitenwijk van Denver, gelukkig snel gevonden en kunnen we rond 21:30 uur naar bed.